βιβλιοπωλείο "χωρίς όνομα"

Ηλεκτρονικός χώρος ενημέρωσης και σχολιασμού

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Posted by βιβλιοπωλείο "χωρίς όνομα" στο 24 Φεβρουαρίου 2010

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ! (Περιοδικό ΑΡΔΗΝ, Εφημερίδα Ρήξη)

Η Ελλάδα δικάζεται και μαζί της όλοι μας.

Τα δικαστήρια στήθηκαν στο Νταβός, τις Βρυξέλες, το Βερολίνο. Εισαγγελείς οι Γερμανοί. Οι απόγονοι αυτών που εξόντωσαν μια γενιά στην πείνα του ʼ41, στα σκοπευτήρια και τα μπλόκα, στα καμένα χωριά, αυτοί που λεηλάτησαν για τρία χρόνια την χώρα μας. Αυτοί που έχτισαν την οικονομία τους με τον ιδρώτα των πατεράδων μας στα χυτήρια και τις φάμπρικες τους αυτοί που μας πουλάν υποβρύχια που γέρνουν, τανκς που ραγίζουν, C4I που δεν δουλεύουν, κι όταν διαμαρτυρόμαστε κλείνουν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και πετούν χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο. Αυτοί μας αποκαλούν διεφθαρμένους όταν πίσω από κάθε σκάνδαλο (όπως αυτό της ΖΙΜΕΝΣ) θα βρεις μια γερμανική φίρμα, πίσω από κάθε αποικιακή σύμβαση (αεροδρόμια, διόδια κ.λπ.) κάποιο γερμανικό όνομα θα παίζει, όταν στις γερμανικές αλυσίδες λιανικής οι τιμές είναι διπλάσιες απ΄ ότι για τα ίδια προϊόντα στη Γερμανία.

Και τα δικαστήρια αποφάνθηκαν: Ένοχος λαός. PIGS, γουρούνια οι Έλληνες μαζί με τους άλλους μελαψούς νοτιοευρωπαίους.  Η καταδίκη: μια νέα κατοχή, είτε αυτή τελικά την πούνε Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είτε Φον Παπαδήμα. Μια νέα κατοχή οικονομική αυτή τη φορά, αλλά όχι λιγότερο ανελέητη, όπου όλες οι κατακτήσεις στο εργασιακό και το κοινωνικό επίπεδο διαγράφονται εν μια νυκτί από τους νέους Γερμανοτσολιάδες του πολιτικού μας κατεστημένου. Αμοιβές, συνθήκες εργασίας, ασφάλιση, όλα λεηλατούνται στο όνομα του δημοσιονομικού ελλείμματος ή της γραμμής για «ανταγωνιστικότητα» της οικονομίας  (μετάφραση: ποσοστά κέρδους των αφεντικών) αντίστοιχη με τις γειτονικές χώρες, Βουλγαρία, Σκόπια ή Τουρκία. Η μόνιμη επωδός των συμπολιτών μας της «μεγάλης ευρωπαϊκής πατρίδας» είναι μέτρα, κι άλλα μέτρα, πιο σκληρά μέτρα: Μια «οικογένεια» που ένα μέλος της έπεσε στα νύχια των τοκογλύφων και ζητάει βοήθεια για να εισπράξει μόνο συμβουλές: να σφίξει κι άλλο το ζωνάρι και να ξεπουλήσει ότι του απέμεινε, στέλνοντας το ξανά στους τοκογλύφους. Να ποια είναι η πραγματική κι όχι η μυθική Ευρώπη των τραπεζιτών. Μια «ένωση» που νοιάζεται να σώσει τράπεζες κι όχι χώρες, που αφού απομύζησε κάθε διαθέσιμο εισόδημα, ντόπιο ή δανεικό πουλώντας Μερσεντές και Πόρσε Καγιέν, μας δείχνει τώρα την πόρτα κάνοντας μας πάσα στο Δ.Ν.Τ. και τις γνωστές συνταγές του που κατέστρεψαν για δεκαετίες ολόκληρη την νοτιοαμερικανική ή την αφρικανική ήπειρο.

Θα περίμενε κανείς  ότι η πολιτική ηγεσία μιας κυρίαρχης χώρας, μια ηγεσία που εκπροσωπεί ένα κράτος, έναν λαό και έναν πολιτισμό να απαντούσαν στους άσπονδους φίλους με έναν τρόπο που να σώζει αν μη τη άλλο την συλλογική μας αξιοπρέπεια. Αντʼ αυτού ο εσμός των μηδενικών  που αποτελούν τους προύχοντες μας, φόρεσαν την προσωπίδα του επαίτη, εισπράττοντας την μια καρπαζιά μετά την άλλη, κλαψουρίζοντας στο εξωτερικό και προετοιμάζοντας τον λαό στο εσωτερικό για απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, αφού οι ίδιοι είναι ανίκανοι κι απρόθυμοι να την υπερασπίσουν. Για να παραδοθεί όμως ο λαός δέσμιος στους διεθνείς κερδοσκόπους των «ιδρυμάτων» του Σόρος και ΣΙΑ θα πρέπει να οδηγηθεί στην ενοχοποίηση, τον φόβο, την απελπισία. Και γι αυτό υπάρχουν οι μηχανισμοί διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, όλοι αυτοί οι ακριβοπληρωμένοι (με μαύρα χρήματα βέβαια) κηφήνες της διανόησης και της δημοσιογραφίας του συστήματος.

Υπήρξαν καιροί που όλοι αυτοί πανηγύριζαν για την «ισχυρή Ελλάδα», το «ασφαλές λιμάνι της Ε.Ε.», τους «σκληρούς πυρήνες». Μιλούσαν βέβαια για τον εαυτό τους, την κοινωνική θέση και τα εισοδήματα τους. Τότε ελάχιστοι ήταν όσοι επισήμαιναν την θεμελιώδη ασυμμετρία  που αποτύπωναν οι οικονομικοί δείκτες, την απόσταση ανάμεσα στις καταναλωτικές συμπεριφορές και την πραγματική παραγωγή πλούτου αυτής της χώρας. Κανείς δεν έδειχνε να ακούει.

Άρκεσαν όμως οι σπασμοί των σπρεντ κι οι καρπαζιές από τους «εταίρους» ώστε σε μια νύχτα όσοι πραγμάτωναν την σύγκλιση με μια ιδεατή και ανύπαρκτη «ένωση των λαών» στα βαθύτερα ενύπνια τους, να πέσουν με όσα επικοινωνιακά νύχια και δόντια διαθέτουν να ενοχοποιήσουν έναν ολόκληρο λαό για ποιο πράγμα; Μα για το γεγονός ότι τους πίστεψε, νανουρίστηκε από τις υποσχέσεις που απλόχερα διέδωσε το καθεστώς και οι μηχανισμοί του και έπεσε στην αυταπάτη ότι το «ευρωπαϊκό κεκτημένο» είναι το ανώτατο εφικτό στάδιο του σοσιαλισμού, η πραγμάτωση του ονείρου για καλύτερη ζωή που φούντωσε τους κοινωνικούς αγώνες  από την μεταπολίτευση και μετά.

Ο εργαζόμενος πρέπει να νιώσει ένοχος και να πλημμυρίσει με φόβο: η ευημερία που τον τάιζε απλόχερα το τηλεοπτικό θέαμα, πολλές φορές σε ολοφάνερη αντίθεση με τον ελλειμματικό οικογενειακό προϋπολογισμό του  κομματιάστηκε σε μια στιγμή, τα φώτα σβήνουν απλώνοντας την σκιά μιας πραγματικότητας που ήταν ήδη ζοφερή αλλά καλά κρυμμένη. Ο άνεργος είναι πιο άνεργος από ποτέ, η ακρίβεια πιο ακριβή, η σύνταξη πιο λειψή, οι δυο και τρεις δουλειές είναι πιο αβάσταχτες τώρα που το ΣΚΑΪ μιλάει για κρίση. Όλοι αυτοί προσφέρουν μια ακόμα εκδούλευση στα αφεντικά τους: Ο «νέος πατριωτισμός» τους δεν είναι παρά μια ξαναζεσταμένη σούπα σε συνταγή Τσολάκογλου (του «πρωθυπουργού» της κατοχής, της πείνας  και της μαύρης αγοράς). Να υπομείνουμε αγόγγυστα τις ύβρεις, να σκύψουμε το κεφάλι, να στερηθούμε για να δεχτούν οι τοκογλύφοι να μας δανείσουν ακόμα πιο ακριβά χωρίς ελπίδα να εξοφλήσουμε ποτέ, σε μια δίνη χωρίς τέλος όπως γνωρίζουν πολύ καλά τα θύματα κάθε τοκογλυφίας. Να πιστέψουμε ότι η οικονομική κατοχή της ζωής μας είναι η δίκαιη τιμωρία  για κάποιο έγκλημα μας, όπως και τα καταναγκαστικά έργα μιας παράτασης του εργάσιμου βίου σε συνεχώς επιδεινούμενες συνθήκες είναι το τίμημα μιας «χρυσής εποχής», χρυσής βέβαια για κάποιους που δεν πληρώνουν ποτέ και κάλπικης για τους πολλούς, τους συνήθεις υπόπτους. Να φορέσουμε τέλος τις κουκούλες του κοινωνικού αυτοματισμού καταγγέλλοντας ως προνομιούχο όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει το σκοτάδι που πάνε να απλώσουν πάνω από την χώρα μας.

Αυτός είναι ο δικός τους πατριωτισμός. Υπάρχει άλλος; Ναι. Υπάρχει στην οργή για την αδικία και την ξεφτίλα που δεν την αξίζουμε. Υπάρχει στη αντίσταση στις πολιτικές και τους πολιτικούς που μας παραδίδουν στους οικονομικούς Ες Ες. Υπάρχει στους αγώνες που πρέπει να αναπτύξουμε και την κοινωνική αλληλεγγύη όχι για να διασώσουμε μια καταναλωτική αυταπάτη αλλά για να ξαναθυμηθούμε ένα όραμα κοινωνίας που παράγει, χτίζει το μέλλον της, αγαπά τον τόπο, επιλέγει την κοινωνική δικαιοσύνη και το οικολογικό μέτρο. Θέλετε να στείλουμε κι ένα μήνυμα στους πρωταγωνιστές των ύβρεων;

 ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ  ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΕΛΙΤ

 

 

 

2 Σχόλια to “ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ”

 1. Λιντοβόης Ιωάννης said

  Συμφωνώ απόλυτα με τ’ αναγραφόμενα. Ποιοί μιλάνε οι ΝΑΖΙ!!!!!!!
  Όχι μόνο να κάνουμε μποϊκοταζ των γερμανικών προϊόντων αλλά σαν άλλοι Αριστοφάνηδες να τους γελοιοποιήσουμε γιατί έθιξαν όχι ένα Ελληνικό σύμβολο αλλά μία παγκόσμια κληρονομιά απαράμιλης τέχνης.
  Ζω στην Κρήτη, δεν είμαι γνώστης του Fotoshop. Αν ήμουν θα σχεδίαζα την Κρήτη με έναν Κρητικό του 1941 να κάνη την ίδια κίνηση με το δάκτυλο ως αυτή της Αφροδίτης της Μήλου και επ΄αυτού να κάθεται ένας ναζι αλεξιπτωτιστής.
  Αν κάποιος το σχεδιάσει η ηλεκτρονική διεύθυνση μου είναι διαθέσιμη (cptlindovois@yahoo.gr) για να μου το στείλει.
  Πλοίαρχος Ε.Ν
  Λιντοβόης Ιωάννης.

  Μου αρέσει!

 2. nakos said

  alexis@neo.gr Άρθρο

   ΜΙΑ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΗ ΣΤΑΣΗ – ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ -ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ
  >
  > Aγαπητοί Συνέλληνες, Ασφαλώς καταδικάζω τα προκλητικά δημοσιεύματα του Γερμανικού Τύπου, όμως η ελεύθερη έκφραση καθιερώνεται από το Σύνταγμα και στην Ελλάδα και τη Γερμανία. ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  >
  > Τώρα καυτηριάζομε και τις υπερβολικές παρουσιάσεις και των Γερμανών και των Ελλήνων δημοσιογράφων.
  >
  > Αρμόδιοι να κρίνουν, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ – ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ να επικρίνουν να κάνουν αντιπαράθεση και μομφή στη Γερμανία είναι
  > το Συμβούλιο Τύπου http://www.presserat.info/beschwerde, όπου εκεί θα πρέπει να απευθυνθούμε με το γραφείο τύπου της πρεσβείας και όχι σε πολιτικούς.
  > ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ
  > Τώρα βέβαια το μποϋκοτάζ προωθεί τους κερδοΣκόπους και από εκεί έρχονται τα περισσότερα χειροκροτήματα.. ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ –
  >
  > ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΙΣΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ όμως και εκεί ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
  >
  > Το μποϋκοτάζ δεν λύνει τα πολλαπλά και πολύπλοκα
  > προβλήματα, διότι
  > στις γερμανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα εργάζονται Έλληνες ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
  > οι ξένες επιχειρήσεις στις συνεχείς γενικές απεργίες προτιμούν να πάνε σε άλλες χώρες, όπως οι ελληνικές στα Σκόπια, στη Βουλγαρία, Ρουμανία και Αλβανία, αλλά πάντα υποφέρει το ελληνικό εργατικό δυναμικό.
  > και επίσης σε γερμανικές επιχειρήσεις στη Γερμανία εργάζονται ΚΑΙ ΕΚΕΙ Έλληνες, όπου από εκεί έχει περάσει ένα εκατομμύριο Έλληνες.
  >
  > Και πώς αγαπητοί μου είσθε σαν Έλληνες περήφανοι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΕ ΤΑ ΤΑ ΑΓΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ – ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ – ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ όταν ΑΝΕΧΕΣΤΕ, ΧΩΡΊς ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ στέλνετε ένα εκατομμύριο Έλληνες
  >
  > στα σκλαβοπάζαρα της Γερμανίας, στους πρώην Ναζί κατακτητές μας, αντί να τους επαναφέρετε σήμερα κιόλας στη πατρώα γη;
  >
  > Μην ξεχνάτε, ότι στους Έλληνες της Γερμανίας, σε αυτό στο γνήσιο κομμάτι του Ελληνισμού οφείλουμε την προκοπή ΜΑΣ την κοινωνική και πολιτική ΜΑΣ αναβίβαση
  > στα πόστα ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΣΑΣ .
  > ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ 400 ΧΙΛ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΓΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΑΤΕ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ –
  >
  > Μην ξεχνάτε, ότι 400. 000 Έλληνες στη Γερμανία προωθούν τα γεωργικά μας προϊόντα, ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ – ΤΟ ΔΑΔΙ ΜΑΣ- ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΜΑΣ και τον ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ με τις Ταβέρνες και τις ενδιάμεσες ανθρώπινες σχέσεις μας.
  >
  > Αλλά και η αναφορά στην αρχαία Ελλάδα και τις μπανάνες είναι αρνητική για την Πατρίδα μας και τον πολιτισμό μας, που παρασύρεται από ανεύθυνους πολίτες ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ, για εμάς και τον λαό μας, γιατί οι Γερμανοί είναι οι πρώτοι λάτρεις και μελετητές της Αρχαίας Ελλάδας και αυτοί προώθησαν την αρχαιολογία μας.. Σήμερα στη Γερμανία υπάρχουν περισσότερα Γυμνάσια της Αρχαίας ελληνικής Γλώσσας από ότι σε όλη την Ελλάδα.
  >
  > Αντί να διαμαρτυρηθούμε για ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ τις σωστές θέσεις με αντικειμενική κριτική, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ στο γερμανικό Συμβούλιο Τύπου προτιμούμε την εκδίκηση μόνο και μόνο για να σκεπάζουμε τη διαφθορά, ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΊΑ ΜΑς, ΤΟ ΡΟΥΣΒΕΤΙ και τον νεποτισμό, τα χάλια μας, τον καιροσκοπισμό ΚΑΙ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΌ ΜΑΣ και ΝΑ βλάπτουμε ΜΕ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΚΑΙ ανεπανόρθωτα ΚΑΙ την αγαπημένη μας Πατρίδα.
  > Αντί να δράσουμε απανταχού του Ελληνισμού αλληλέγγυα με την Πατρίδα για την υπερπήδηση της μεγάλης κρίσης προ του γκρεμού, δημιουργούμε ΑΚΌΜΑ περισσότερα προβλήματα ΜΕ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ για ένα δημοσίευμα ενός ατόμου και ….
  >
  >
  > Που είναι η προώθηση ΠΑΡΑΚΑΛΩ ενημερωτικών και καθοδηγητικών καταναλωτών- προτάσεων, και η ανάλυση κριτικών τιμών και εναλλακτικών λύσεων, που οι τιμές ελληνικών προϊόντων στην Ελλάδα είναι ακριβότερες από τη Γερμανία; Τι γίνεται με το γάλα; ο καφές στην Πατρίδα μας είναι κατά 500% ακριβότερος από τις άλλες τουριστικές χώρες, που είναι οι οργανώσεις καταναλωτών;
  >
  > Ποια αποτελέσματα αναμένετε παρακαλώ τώρα από το μποϋκοτάζ, που τώρα αποφεύγουν και σταματούν ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΡΟΗ ΚΑΙ οι Γερμανοί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και αυτό έχει μεταδοτικά φαινόμενα και σε άλλες χώρες και τόσα άλλα που θα σας γράψω στην αντιπαράθεση.

  Ευχαριστώ που με διαβάσατε
  > Αλέξης, alexis@neo.gr
  >

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: