βιβλιοπωλείο "χωρίς όνομα"

Ηλεκτρονικός χώρος ενημέρωσης και σχολιασμού

Προγράμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων 2014

Posted by βιβλιοπωλείο "χωρίς όνομα" στο 4 Φεβρουαρίου 2015

Ευχαριστούμε θερμά, όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση των πολιτιστικών εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου μας και το 2014! Με την υποστήριξη σας συνεχίζουμε και το 2015.

19 Φεβρουαρίου – Συζήτηση σχετική με την τρέχουσα κοινωνική – πολιτική επικαιρότητα με τους Γιώργο Κύρτσο δημοσιογράφο, Αλέξανδρο Μαλλιά π. πρέσβη και Αργυρώ Σπανού δημοσιογράφο.

6 Μαρτίου – Ομιλία του ακαδημαϊκού Βασιλείου Μαρκεζίνη με θέμα «η κληρονομιά της Αρχαίας Ελληνικής Τραγωδίας στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό».

13 Μαρτίου – Παρουσίαση βιβλίου – συζήτηση με τον καθηγητή Βασίλη Φίλια και θέμα «από την εξαχρείωση στην εξαθλίωση».

14 Μαρτίου – παρουσίαση βιβλίου – συζήτηση με τον ψυχολόγο Γιώργο Κίσσα και θέμα «Το Πάθημα των Ορίων – Η σημασία των ορίων στα παιδιά» με την συνεργασία του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.

19 Νοεμβρίου – παρουσίαση – συζήτηση του βιβλίου «το ξερίζωμα του ανθρώπου» του Σπύρου Κουτρούλη. Συμμετέχουν ο Γιώργος Καραμπελιάς, εκδότης και ο συγγραφέας.

3 Δεκεμβρίου – «1821 η αρχή που δεν ολοκληρώθηκε» με την συγγραφέα Αθηνά Κακούρη.

10 Δεκεμβρίου – «Ιστορίες της κατοχής -Γερμανικές επανορθώσεις και ένοχα μυστικά» με τον δημοσιογράφο – ιστορικό συγγραφέα Δημοσθένη Κούκουνα.

13 Δεκεμβρίου – Φιλαναγνωστικές δραστηριότητες με πολλές εκπλήξεις με το συγγραφέα – παιδαγωγό Κατσέλη Γιώργο και την συνεργασία του 1ου δημοτικού σχολείου Χολαργού.

14 Δεκεμβρίου – Συζήτηση με την ψυχοθεραπεύτρια Χριστίνα Μιχαλοπούλου και θέμα «Το Πάθημα των Ορίων – Η σημασία των ορίων στα παιδιά» με την συνεργασία του Αθλητικού Συλλόγου Καρέα.

21 Δεκεμβρίου – παρουσίαση – συζήτηση του βιβλίου «η αγάπη στις ανθρώπινες σχέσεις» του Αλέξανδρου Κακαβούλη. Συμμετέχουν η Μερόπη Σπυροπούλου, ομότιμος καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο συγγραφέας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: