βιβλιοπωλείο "χωρίς όνομα"

Ηλεκτρονικός χώρος ενημέρωσης και σχολιασμού

Αποκτήστε την προσφορά των δύο βιβλίων

Posted by βιβλιοπωλείο "χωρίς όνομα" στο 9 Νοεμβρίου 2016

Αποκτήστε την προσφορά των δύο βιβλίων από 32,00 ευρώ, μόνο 22,00 ευρώ (ΚΕΡΔΟΣ 30%) με ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΕΑΝ τα ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΟΛΗ την ΕΛΛΑΔΑ!!!

 

  1. Το νέο μυθιστόρημα “Το αγγελικό μυστικό της Όλγας Μπράουν” της Τζένης Βλαχώνη Λ.Τ. 15,00 ευρώ και
  2. “Το λευκό κλουβί” της Λένας Ψυχά Λ.Τ. 17,00 ευρώ

Δώστε την παραγγελία σας στο τηλ. 210 6546742, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση nonamebk@otenet.gr.

 

Το αγγελικό μυστικό της Όλγας Μπράουν – Τζένη Βλαχώνη – Σελ. 288

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στο επίκεντρό του βρίσκεται η Όλγα Μπράουν, υπαρκτό πρόσωπο, που έζησε στην Αίγυπτο, τα ταραγμένα και σκοτεινά χρόνια της βασιλείας του Φαρούκ, μία εποχή που σημαδεύτηκε από τους ανταγωνισμούς των μεγάλων δυνάμεων για τις θέσεις ισχύος.

Η συγγραφέας, ισορροπώντας μεταξύ αλήθειας και μυθοπλασίας, σκιαγραφώντας τον βίο της Όλγας Μπράουν, αποδίδει και το ιστορικό πλαίσιο, αλλά απαντάει και σε ερωτήματα περί ελεύθερης βούλησης και μοίρας. Αναδεικνύει, επίσης, τις δυνάμεις που ο άνθρωπος κρύβει και τις εκδηλώνει, για να σταθεί όρθιος, για να ξεπεράσει τα σοκ που προκαλεί η ζωή όταν τελικά δεν είναι αυτή που προσδοκεί, για να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και την αλήθεια.

 

#Μυθιστόρημα #Ιστορία #Έρωτας # Αιγυπτος #Λυκόφως

 

Το Λευκό Κλουβί – Λένα Ψυχά – Σελ. 354

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία, ένα μυθιστόρημα για το μεγάλο πρόβλημα της εποχής μας, την κατάθλιψη, αποτελεί το μυθιστόρημα της Λένας Ψύχα, το «Λευκό κλουβί» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Η πρωταγωνίστρια του μυθιστορήματος, η Έλλη, καταλήγει να μην μπορεί να διακρίνει την απόσταση μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Είναι μια συνηθισμένη, μέση γυναίκα, η οποία αντιμετωπίζει την κατάθλιψη, μέσα στην οικογένεια, τον γάμο της, την κοινωνία. Η ιστορία της δεν είναι απλώς ο απαγορευμένος έρωτας μιας παντρεμένης γυναίκας, ούτε η ψυχανάλυση των βιωμάτων μιας ασθενούς με ψυχολογικά προβλήματα. Είναι η ιστορία κάθε ανθρώπου, του οποίου τον εαυτό κατατρώει η πραγματικότητα.

Με αφορμή την κατάθλιψη της Έλλης, η συγγραφέας Λένα Ψύχα σκιαγραφεί τη μέση γυναίκα, σύζυγο, φίλη και νοικοκυρά. Η συγγραφέας ξετυλίγει την ιστορία ενός παράνομου έρωτα και των ανελέητων συνεπειών ενός και μόνο λάθους. Ενός λάθους που οδηγεί την Έλλη εσώκλειστη στο δικό της λευκό κλουβί

 

#Μυθιστόρημα #Λένα Ψυχά #Γυναίκα # Κατάθλιψη #Λυκόφως

 

Σχολιάστε